A fenti naptár a következő, nyilvános megosztási linken beágyazható asztali naptárakba, mint a Thunderbird Lightning kiegészítőjébe, vagy az Outlook-ba, de minden olyan Naptárba is, mely képes kezelni az *.ICS kiterjesztést. Link: https://www.google.com/calendar/ical/magyarpredikaciok%40gmail.com/public/basic.ics

2014. szeptember 21., vasárnap

15. Vasárnap Pünkösd után - "Szűz Mária édes és hadsereg egyben"

Kedves hívek!

Két hét múlva zarándokol a ausztriai tartomány Mariazellbe. Ez a zarándokhely volt a magyarok egyik legfontosabb zarándokhelye, és ma is az. Ezért is szeretnék néhány szót Máriához és Mariazellhez mondani.

2014. szeptember 7., vasárnap

Szent X. Piusz pápa ünnepe (Szeptember 3.)

Kedves hívek!

A Szent X. Piusz Papi Testvériségnek ritka megtiszteltetése, hogy patrónusa az egyik legnagyobb pápai személyiség történelmünkben. Tisztelt Védőszentünk mai ünnepén nagy csodálattal és bizalommal nézünk mennyei védnökünkre, akire testvériségünket bízták. Idén halála 100. évfordulóját ünnepeljük, kérdezhetjük: milyen jelentőséggel bír Szent X. Piusz a mai időkben. Patrónusunkat a legnagyobb pápák közé sorolhatjuk, mivel rendkívüli szent életével példaképként mutatta meg a pápaság adminisztrációját a nehéz időkben. Nem csak nagy szent volt, de kiváló vezető egyéniség Szent Péter trónján.